Wuwejův zápisník

Recyčlánky duben 2007

30.04.2008 21:33, Wu | recyčlánky | komentáře -

Už je to zase tady, recyčlánky, měsíc proletěl kolem jako střela. Aspoň že už se dá chodit do přírody a nemrznout při tom.

Začnu knihami. Lekce tvůrčího psaní od Michala Viewegha mě zaujala a nechápal jsem, proč se po něm kritici tak vozí (teď už to možná chápu). Návrat ke Kyberiádě Stanislawa Lema se vyplatil, je to fantastické čtení. John Irving a Svět podle Garpa je čtení pro drsňáky a Shakespearův Hamlet? Holt klasika [mrk]. Ještě odkaz na Ovladač je můj aneb Jak na média od Kláry Smolíkové, svižné čtení o pastech moderních médií pro všechny (a pro děti především).

Investigativní přístup k životu jsem praktikoval soukromým výzkumem na téma Kolik lidí nechce reklamu do poštovní schránky, to když jsem objevil, že Česká pošta zveřejňuje statistické údaje; naletěl jsem na reklamu na obalu Rajčatovo-šunkových rohlíčků Argente a pokusil se sledovat přímý přenos hokejového zápasu (fiasko).

Také jsem si střihl koláž s Neználkem a Kaplickým, resp. s jeho "knihovnou", druhý obrázek draka... a nakonec ještě odkážu na o rok starší recyčlánky.

12345
1209583980000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online