Wuwejův zápisník

Recyčlánky duben 2015

29.04.2016 22:43, Wu | recyčlánky | komentáře -

Před rokem jsem zkoumal necitlivé řešení výtahu v pardubickém podzámčí a také jsem zjišťoval, k čemu slouží pruhy štěrku a kamení na dálničních náspech. Dokonce i na ŘSD jsem napsal!

Na počítači jsem se dost potrápil s nastavením více monitorů – prala se mi konfigurace nVidia driverů a XFCE. Příště už budu vědět, jak na to. A když jsme u těch počítačů – pokud byste se někdy potkali se SCRUMem, tak kniha Z. Šochové a E. Kunce Agilní metody řízení projektů je hodně praktická.

Další knihy se točily kolem psychiky, somatiky nebo obojího najednou. Mateřství a setkání ženy s vlastním stínem Laury Gutmanové vřele doporučuji, dozvíte se patrně mnoho netušeného. Poněšického Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky je pěkné shrnutí podstatného. Dotýkání dovoleno Moniky Nevolové je zase upozornění na to, jak moc důležitý a potřebný je dotek a pohlazení. A koneckonců, i 1000 geniálních erotických děl k psychice a somatice patří!

Teď ještě citáty Dona Miguela Ruize Moudrost z knihy láska, vztahy, partnerství a podíváme se na básně Věry Kopecké. Četl jsem dvě sbírky, Kolumbus v Posázaví a Kámen a světlo a obě jsou skvělé.

Na závěr tradičně kresby – druhá část archivu pastelky 1999 a kresba Rydlo.

12345
1461962580000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online