Wuwejův zápisník

Recyčlánky listopad 2007

30.11.2008 19:02, Wu | recyčlánky | komentáře -

Žádné složité úvody a rovnou do knižní rekapitulace - před rokem jsem četl poslední knihu fejetonů a zamyšlení Roberta Fulghuma Co jsem to proboha udělal, abych si prověřil, jestli píše pořád stejně dobře. Je tomu tak. Objevil jsem vynikající první sbírku básní Radka Malého nazvanou Lunovis, vrátil se k Oshovi a jeho výrokům Perly v kapse u vesty a jelikož to byla první zmínka o tomto guru, trochu jsem se o něm rozepsal, nu a za přečtení stojí i Invalidní sourozenci Egona Bondyho, prazvláštní antiutopická a groteskní vize undergroundového ráje.

Povídáním o perlivé vodě jsem zakončil seriál o mineralizaci, s vědou také souvisí kniha Jaroslavy Hlavsové Čeština na každý den. Sice jsem zachytil kritické ohlasy v komentářích i v recenzích, ale myslím, že i přesto je plná užitečných informací.

Po první návštěvě obchodu Longfeng.cz jsem se stal jeho pravidelným zákazníkem, v oblastí čínských čajů neexistuje na českém webu lepší varianta. Také jsem si zkusil napsat platónský dialog na téma trh a konkurence.

Ještě dvě kresby, Těžítko a ilustrace k básni Podzimní vzpomínka, a pro dnešek končíme.

12345
1228068120000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online