Wuwejův zápisník

Recyčlánky listopad 2016

03.12.2017 22:17, Wu | recyčlánky | komentáře -

Před rokem jsem hledal nějaký linuxový nástroj, kterým udělám binární kopii nainstalovaného systému. A při čištění zubů jsem zase narazil na zajímavý obrázek, tentokrát logo Unilever. Také jsem pokračoval v archivaci – tweety z května až července 2016 a druhé pokračování fotoromantiky.

Z knih začínám publikací Milana Vodičky Co s námi bude, protože si ji prostě musíte přečíst. Nesmírně informovaná a čtivá analýza současného světa a jeho budoucnosti. Také studie Brendy Shoshannaové Proč muži opouštějí ženy je velmi informovaná, i když v jinačím oboru. A třetí výborná záležitost – umělecká hříčka Zuzany HustMaš Příručka pro přežití ve městě. Zklamání byla Zárubova Jak se loví dinosauři; její pojetí otázek a odpovědí je umělé. Druhý díl Pamětí starého práškaře je stejně čtivý jako ten první, i když už to taková legrace není. S delší prodlevou jsem dočetl poslední díl Murakamiho 1Q84 a šťastný konec kvitoval.

Vynikající parafráze Nezvala je Kukalových 52 slok, určitě doporučuji. No a když jsme u básní, navážu se svými výtvory – Tři podzimní fotobásně a Dvě fotobásně z lesních výprav.

Na závěr tradičně kresba – Tanec.

12345
1512335820000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online