Wuwejův zápisník

Recyčlánky červen 2011

01.07.2012 00:50, Wu | recyčlánky | komentáře -

Minulý červen jsem odhalil spiknutí výrobců hraček, které mají rozvíjet psychomotorické schopnosti kojenců a batolat, představil vám mimořádně zdařilý nůž Hole In One a hodně se potrápil s Gnome Shellem.

Také jsem na blog přidělal tlačítko Google Plus, ale po pravdě řečeno, myslím že je to celé chybný koncept. Kdo by chtěl, aby jeho jméno veřejně figurovalo u odkazu ve vyhledávači? Místo toho měl google udělat tlačítko „Sdílet na G+“.

Hodně mě zaujala kniha Ekonomické bajky pro studované i laiky bratří Schiffů, která didakticky staví ekonomiku od samého základu a popisuje její principy. Fulghumova sbírka příběhů Věčná dobrodružství Kapitána Školky se od těch předchozích trochu liší, klade větší důraz na péči o tělo a přemýšlení o světě, ale zůstává stejně dobrá. Archeus, eseje Václava Cílka, si vysokou kvalitu zachovávají, Ryšavého Cesty na Sibiř, první i druhý díl, jsou cestopisem a románem klasického střihu. Také jsem si přečetl Čapkovu hru Věc Makropulos jako přípravu na Urbanův Boletus arcanus, ale příliš nadšený jsem nebyl. Stejně tak třetí pokračování Stopařova průvodce se dostalo za hranici, kdy se ze zábavy stává třeštění.

Závěrem dvě kresby - Hadí tráva a čtvrtá část tužkokreseb z roku 1996.

12345
1341096600000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online