Wuwejův zápisník

Recyčlánky září 2018

01.10.2019 20:03, Wu | recyčlánky | komentáře -

Před rokem jsem zveřejnil jediný „průzkumný“ článek, zato pořádný. Materiály jsem na něj sbíral několik měsíců. Je to přehled siluet, kterými si lidé „podepisují“ auta, kterými dávají najevo kmenovou příslušnost.

Slovo knižní promiskuita mě přimělo k dalšímu přehledu rozečtených knih. S ročním odstupem vidím, že většina z nich je dočtená, takže ten masivní paralelismus vlastně ničemu nevadí.

A co jsem dočetl v září? Poněkud suchý a encyklopedický přehled Životní koučování a sebekoučování od Jiřího Suchého a Pavla Náhlovského, výbornou a lákavou kuchařku plnou jednoduchých receptů (Nebojte se jíst – a hubnout! od Karolíny Katchaby Hrubešové) a zábavnou příručku pro správné kompostování (Bob Flowerdew: Kompost). Také kuchařka, v podstatě.

V beletrii jsem si doplnil vzdělání Alenkou v kraji divů od Lewise Carrolla (vracet se k ní ale nebudu) a přečetl další ze silných románů o nevyřčeném – Proklínám řeku času od Pera Pettersona.

Obrazová publikace Libora Sváčka Česká republika je plná reprezentatnivních pohledů na krásy naší země – a tím už se pomalu dostávám ke svým fotkám. A veršíkům. Zveřejnil jsem tři: Včelí nadělení, O cestě k světlu a Čerťata.

12345
1569952980000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online