Wuwejův zápisník

Recyčlánky srpen 2011

31.08.2012 01:24, Wu | recyčlánky | komentáře -

Protože pro mě není žádná banalita dost banální, řešil jsem další závažnou otázku po podstatě světa, a to balení bundy před jejím odhozením. Poněkud vážnější byly úvahy nad plastovým obložením domů, které jsem tehdy viděl snad poprvé (zato teď si ho všímám v každé druhé vesnici nebo městečku). Do jazykovědy jsem zabrousil s nabídkou dvou odkazů na online slovníky neologismů.

Na počítači jsem si hrál - stařičké hry pro DOS se dají snadno rozběhat i v Linuxu - a byla to nonstalgická extáze. Také jsem pokračoval v hledání dvoupanelového správce souborů pro Linux, líbil se mi Sunflower (to bylo ovšem ještě před tím, než jsem přezkoušel Double Commander)

Pokud jde o knihy, přečetl jsem realistickou studii Paula Rolanda o okultismu v třetí říši, vrátil jsem se k fantastické Bradburyho Marťanské kronice, překonal nechuť ke Gruberově sebepropagaci, prostudoval jeho knihu Rychločtení, rychlostudium, informační management a shledal ji nanejvýš přínosnou. A na závěr výborný duchovní průvodce Johna C. Parkina Kašli na to! Uleví se ti, který důrazným jazykem odívá buddhistické nelpění a taoistické plynutí s proudem do moderního hávu.

12345
1346369040000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online