Wuwejův zápisník

Recyčlánky srpen 2014

31.08.2015 00:55, Wu | recyčlánky | komentáře -

Před rokem jsem se zamýšlel nad zneužíváním slova porno pro věci nesexuální. Na zahradě jsem vyfotil strom obsypaný nabodaným hmyzem a hledal, kdo v tom má prsty. A také jsem ukázal jeden ze svých nejoblíbenějších nožů SW Extreme Ops 6.

Přečtené knihy jsou opět směs žánrů. Vermesovo posazení Hitlera do současnosti Už je tady zas mě zklamalo, připadalo mi nevěrohnodné. Kotletovo pokračování upírské trilogie Fakt hustej nářez nenadchlo, bylo slabší než první díl. Předkračování Kmenů, tedy Kmeny 0, mě potěšilo zpracováním, všechny fotky jsou popsané, úvody kompetentní, jen to téma už je… neaktuální. Líbila se mi příručka Psychologie – základ úspěchu v práci, protože je průřezová a navádějící na další praktické oblasti. A výborná je kniha Jana Bílého Vidím v tobě boha, vidím v tobě bohyni o iluzích a hlubších vrstvách vztahů.

Postupně odlehčíme výborem z Vítězslava Nezvala Básně 2 z období surrealistického (rýmy jim chybí), fotkou astrálního úřadu a na konec jako obvykle kresby, tentokrát pátá část archivu z roku 1998.

12345
1440975300000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online