Wuwejův zápisník

Scott Adams: Hádej, kdo je chytřejší než ty (Dilbert 3)

15.12.2011 23:04, Wu | knihy | komiksy | komentáře -

obálka knihy Scott Adams: Hádej, kdo je chytřejší než ty (Dilbert 3)Závidím recenzentům, kteří dokáží psát o sériích komiksů. Já s tím mám potíž - buď budu psát pořád dokola totéž, nebo budou články čím dál kratší. Jako tento; Dilbert je pořád stejný podivínský technik, jeho pes Dogbert pořád stejně ironický, občas se objeví dva dinosauři, pár scének je z porevoluční Elbonie ... a pořád je to stejně dobrá zábava:

Dilbert 3 - str. 94

(ukázka ze strany 94)

Budu muset sáhnout ke kroku zoufalce a ocitovat zde anotaci knihy ze zadní strany obálky:

Dilberta určitě dobře znáte v jeho přirozeném prostředí, kancelářském výběhu. Tato kniha vás však přesvědčí, že Dilbert není taková nula, jak si myslíte. Uvidíte, že dokáže obrátit firemní protidrogové testování proti šéfovi nebo zabít náměstka ředitele kukuřicí. Na chvíli se dokonce sám stane generální ředitelem a je přijat do Mensy. Také sestrojí robota (s nezištnou pomocí od přátelského popeláře) a létající talíř. V tu chvíli ovšem nastupuje jeho asertivní alter-ego Dogbert, který se neštítí tyranizovat postkomunistickou východoevropskou Elbonii, nelegálně obchodovat s akciemi, prodávat ojetá auta a nezařazené senátory. Spolu jsou hroziví jako hroznýš a nebezpeční jako globální oteplování.

Šéfové, politici a občané postkomunistických zemí, mějte se na pozoru!

Příště snad budu mít víc invence.

Aktualizace 3. 4. 2024: Zase jsem si zakládal stejné stripy jako minule. Třeba ty výše uvedené sekretářky… Přidám ještě jeden s Dogbertem jako strategickým konzultantem:

Dilbert 3 - str. 12

(ukázka ze strany 12)

Odkazy:

ADAMS, Scott. Hádej, kdo je chytřejší než ty. Praha: Crew, 2011. ISBN 978-80-7449-042-2.

12345
1323986640000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online