Wuwejův zápisník

Recyčlánky prosinec 2005

31.12.2006 19:01, Wu | recyčlánky | komentáře -

Někdo s přelomem roku bilancuje, já se raději podívám na to, co jsem před rokem psal a pokusím se vás na některé články zlákat.

Česká televize uvedla film Sansára, který byl naprosto úchvatný. Tím myslím opravdu naprosto, to se musí vidět (3.1.2007 od 23.30 máte jedinečnou šanci).

Trochu jsem se rozčiloval v hypermarketu, kam že mi tu reklamu ještě nenacpou... Tyhle nesmysly se na vozících vyskytují pořád, ale ne na všech, takže pořád se ještě dá nakupovat lidsky.

Zaujal mě článek o nouzových číslech a o centrální tísňové lince integrovaného záchranného systému. Mělo by stačit jediné. Kdyby vám v počítači blikal obraz, pouštěný na televizi, v článku "Jak odblikat blikající TV-out" najdete pomoc.

A to je dnes všechno. Nebo že bych na něco zapomněl? Pravda, bez knížek by to bylo divné ohlédnutí. Tak Skutečná síla vody od Masaru Emota slibovala víc než poskytla, ale kvůli fotografiím nelituji, Ondřej Sekora / práce všeho druhu je monografie o slavném tvůrci Ferdy Mravence, Apokryfy bionického mesiáše v naší literatuře téměř nemají obdoby a Eisnerovy Rady Čechům, jak se hravě přiučiti češtině zůstávají pořád pokladnicí krásného jazykového projevu.

Další články najdete v archivu.

12345
1167588060000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online