Wuwejův zápisník

Novinky na blogu - sdílení na G+, twitter, komentáře

16.07.2012 00:18, Wu | o blogu | komentáře -

Tlačítko sdílet na Google Plus

V posledních recyčláncích jsem si povzdechl, že celý koncept tlačítka G+ je od základu špatný - protože jeho použitím veřejně dáváte k nějaké stránce svůj hlas. Od té chvíle každý ve výsledcích vyhledávání Google u dané adresy uvidí nejen počet hlasů, ale také jména lidí, kteří hlasovali. Nevím jak vy, ale pro mě je tohle to poslední, co bych chtěl. Místo toho měl Google udělat tlačítko „sdílet na G+“, protože sdílet odkazy s lidmi ze svých kruhů je naopak normální.

Jen jsem to publikoval, napadlo mě prověřit, jestli už k témuž došli i v Google... A ano, došli. Tlačítko jsem tedy implementoval a teď přemýšlím, jestli to původní nevyhodit. Co o tom soudíte, používáte opluskování někdo?

Zároveň jsem zajistil, aby se při sdílení článku použil jiný obrázek než „Stránky jsou archivovány“, teď se automaticky vybírá výřez z loga.

Twitter

Zatímco Facebook jsem bez milosti zrušil, Twitter se mi celkem zalíbil a po několikaměsíční pauze jsem ho rehabilitoval. Proto vracím odkaz do navigace, na twitteru jsem pod wuwej.

Odpovídání na komentáře

Od začátku se snažím odpovídat na všechny komentáře, bez ohledu na jejich úroveň, dokonce i na ty, které se vysmívají, nedávají smysl, ba dokonce jsem párkrát odpověděl na komentáře vulgární.

A teď si říkám - proč jsem to vlastně dělal? Rozčiluji se, utrácím čas a přemýšlím nad odpovědí pro někoho, kdo se mi posmívá? Nejsem já blázen?

Trochu, ale zlepšuje se to - a proto se stoprocentním odpovídáním končím. Pro pravidelné návštěvníky se tím nic nemění, ale až někdy narazíte na posměšný komentář, který zůstal bez odpovědi, budete vědět proč.

12345
1342390680000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online