Wuwejův zápisník

Richard Monson-Haefel: 97 klíčových znalostí softwarového architekta

Čtěte od konce stránky, nejnovější komentář je jako první.
Podívejte se také na pravidla pro komentáře.
V textu komentáře můžete použít formátovací znaky * (tučné písmo) a _ (kurziva). Uzavřete jimi text zleva a zprava, naformátuje se automaticky.
Můžete také vkládat Emoji.
Pro odběr komentářů k tomuto článku jako RSS použijte tento odkaz.

(požadováno)
(jen osobní / nekomerční)
(ochrana proti spamu)

Zaškrtnutí způsobí, že budete mít předvyplněné údaje (nick, mail, ...) ve formulářích. Řešení je založeno na cookies, zaškrtnutím souhlasíte s jejich použitím. Souhlas můžete kdykoliv odvolat kliknutím zde.
Wu
2012-07-28 23:29:53
lojzo: :) to jsou věci, díky.
Bylo by zajímavé zeptat se všech čtenářů, abych zjistil "impact factor" tohoto blogu :).
lojzo
2012-07-27 08:16:39
Keď už ste pri tých knižkách, aj ja som si ich už pár na základe Wuových recenzií kúpil. Napríklad Ouředníkovho "Utopusa", Janssonovej "Muminka" a keďže tento článok je o softwarovej architektúre, nemôžem nespomenúť Bottonovu "Architektúru šťastia". ;-)
Wu
2012-07-27 00:37:00
Samozřejmě že mě to zajímá a moc mě to těší! Jsem rád, když tu lidi nachází užitečné věci. A knížky; představ si, že tuhle si na základě článku v antikvariátu koupili minimálně dva čtenáři: http://blog.wuwej.net/2012/04/13/dimitrij-plichta-chlapec-a-more.html. Neřeknu nějakou novinku, ale ještě obrážet antikvariáty...
Bára
2012-07-26 14:29:02
Díky za tohle doporučení, bude to skvělý dárek pro milého.
Není to zdaleka poprvé, co od tebe přebírám nějakou dobrou věc. Pokud by tě náhodou zajímalo, co to ještě bylo, tak největší význam pro mě měl tvůj typ na Google čtečku. Bylo to v době, kdy jsem se zmítala ve spleti různých sledovacích programů a systematicky si jimi prasila počítač a stále to nebylo to, co jsem si představovala a do toho přišlo tvoje absolutně dokonalé (pro mě) doporučení na Google Reader.
A pak také pár jiných knížek a nožů... :-)