Wuwejův zápisník

Jak vybrat dobrého lékaře (a špatnému se vyhnout)

12.09.2009 18:11, Wu | praktické | odkazy | komentáře -

Mezi lékaři se stejně jako v jakékoliv jiné skupině lidí najdou jedinci lepší i horší, vstřícní i arogantní, mimořádně schopní i totální hovada. Ale na rozdíl od většiny ostatních oborů, tady může mít špatný výběr tragické následky - jde o zdraví nebo dokonce o život.

Jak vybrat lékaře, jak se dozvědět, jestli je dobrý nebo ne? Sám nám to neřekne, a i kdyby řekl, nemohli bychom mu věřit, protože člověk se nikdy neposoudí nezaujatě. Jediná cesta je říct si to mezi sebou, vyměnit si zkušenosti. A právě k tomu slouží web ZnamyLekar.cz

Můžete lékaře vyhledávat podle jména, místa a specializace, můžete je hodnotit na sedmistupňové škále (nejhorší - velmi slabý - nedoporučuji - bez hodnocení - doporučuji - velmi dobrý - nejlepší), můžete připsat poznámku a především můžete vidět celkové hodnocení (-100% až +100%) spolu s komentáři ostatních pacientů.

Někdo může namítat neobjektivitu, tendenčnost či zvýraznění nepovedených případů. Jenže... lepší nějaké informace než žádné. Máme dost špatnou zkušenost s jedním "lékařem" a když jsem si ho tady našel a porovnal se zážitky ostatních, byla vlastně ještě dobrá (!). Škoda že jsem stránky neznal dřív - a proto o nich také píšu. Než vyrazíte k lékaři, než se budete registrovat nebo vás někam pošlou, podívejte se na dotyčného předem, můžete si ušetřit dost nepříjemností.

12345
1252771860000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online