Wuwejův zápisník

Benjamin Kuras: Jak přežít padouchy

Čtěte od konce stránky, nejnovější komentář je jako první.
Podívejte se také na pravidla pro komentáře.
V textu komentáře můžete použít formátovací znaky * (tučné písmo) a _ (kurziva). Uzavřete jimi text zleva a zprava, naformátuje se automaticky.
Můžete také vkládat Emoji.
Pro odběr komentářů k tomuto článku jako RSS použijte tento odkaz.

(požadováno)
(jen osobní / nekomerční)
(ochrana proti spamu)

Zaškrtnutí způsobí, že budete mít předvyplněné údaje (nick, mail, ...) ve formulářích. Řešení je založeno na cookies, zaškrtnutím souhlasíte s jejich použitím. Souhlas můžete kdykoliv odvolat kliknutím zde.
Wu
2020-04-17 22:18:20
Tribun: myslím že už spojení "starý dobrý Marx" světonázor obsahuje, ale já jsem nereagoval na ně. Přece jen už se online potkáváme pár let, takže Tě tak trochu znám :)
A.P.
2020-04-16 15:31:53
Tribun
2020-04-16 09:46:48
Když skousnu Jocha, přežvýkal bych určitě i Kurase. Cíleně jsem ale snažil svůj dojem zformulovat tak, aby nebyl apriori světonázorový. Ale buď mě už dobře znáš, nebo se mi to nepovedlo.
Wu
2020-04-15 23:19:00
Jestli myslíš "iluzičku svoboděnky", tak to je spíš výjimka (a dost odporná). Jinak si ovšem Kuras s jazykem vyhraje, je to také jeden z důvodů, proč ho rád čtu.

Myslím že Ty bys s ním měl větší problém jinde - Kuras je velmi konzervativní a pravicový a počítám, že byste se názorově převážně rozcházeli.
Tribun
2020-04-15 12:34:38
Mě by asi odrazoval ten křečovitý novotvarý slovník. Úplně mi stačí, co jsem četl teď u tebe, abych, pokud bych zatoužil číst něco o třídách, sáhl raději po starém dobrém Marxovi. Jak jsi to popsal tak na mě působí ze všeho nejvíce dojmem snahy nějak se popasovat s existencí tříd za současného ignorování existence marxismu. Ale možná to dělá právě ten slovník.