Wuwejův zápisník

Archiv Twitteru 2018 (květen-srpen)

Čtěte od konce stránky, nejnovější komentář je jako první.
Podívejte se také na pravidla pro komentáře.
V textu komentáře můžete použít formátovací znaky * (tučné písmo) a _ (kurziva). Uzavřete jimi text zleva a zprava, naformátuje se automaticky.
Můžete také vkládat Emoji.
Pro odběr komentářů k tomuto článku jako RSS použijte tento odkaz.

(požadováno)
(jen osobní / nekomerční)
(ochrana proti spamu)

Zaškrtnutí způsobí, že budete mít předvyplněné údaje (nick, mail, ...) ve formulářích. Řešení je založeno na cookies, zaškrtnutím souhlasíte s jejich použitím. Souhlas můžete kdykoliv odvolat kliknutím zde.
Wu
2019-02-18 21:47:27
Co je a není vhled je asi subjektivní, mně to tak tehdy připadalo a znovu ten rozhovor číst zatím nebudu. Ale trocha nekompromisnosti občas neuškodí :)

Co se týče Noiry samotné, traumatizace, terapie (i autoterapie) a pouštění se do všeho možného... to je ovšem přesné. Sleduju její projekty a proměny zhruba patnáct let a bylo toho opravdu hodně.
Liška
2019-02-18 16:00:56
Brr, četla jsem ten rozhovor a o vhledu bych nehovořila. Popracdě ten, kdo ten rozhovor dělal, kdo se ptal, mi připadal zajímavější než dotazovaná.

O tu bych se spíš bála, vzbuzuje ve mně dost lítost a přesvědčení, že je před ní bohužel ještě hodně trápení. Má to těžký. A není soucitná s druhými, to asi zatím nezná. Snad to získá. Ale pořád má blíž k manipulaci a používání sebe jako prostředku, nejde jí nějak se k sobě vztahovat jako k člověku, mi připadá. Prostě dost brutálně traumatizovaná mi připadá, no.
Takoví lidi chodí střídavě do psychoterapie a pouští se do všeho možnýho řadu let, než se jim žije snesitelně.
Toť můj dojem.