Wuwejův zápisník

Liniers: Macanudo No. 1

Čtěte od konce stránky, nejnovější komentář je jako první.
Podívejte se také na pravidla pro komentáře.
V textu komentáře můžete použít formátovací znaky * (tučné písmo) a _ (kurziva). Uzavřete jimi text zleva a zprava, naformátuje se automaticky.
Můžete také vkládat Emoji.
Pro odběr komentářů k tomuto článku jako RSS použijte tento odkaz.

(požadováno)
(jen osobní / nekomerční)
(ochrana proti spamu)

Zaškrtnutí způsobí, že budete mít předvyplněné údaje (nick, mail, ...) ve formulářích. Řešení je založeno na cookies, zaškrtnutím souhlasíte s jejich použitím. Souhlas můžete kdykoliv odvolat kliknutím zde.
Wu
2013-12-10 00:17:33
lojzo: připomněl jsi mi tou zmínkou, že z článku je těžko udělat si názor, proč to tu mám jen jako blog a nesnažím se o knihách psát někde oficiálně - právě proto, abych si mohl dopřát luxus takového výkřiku nad knihou, která se mi nelíbí :)
Jo, to že se mozek zpočátku vzpírá, ale že je to jako život sám, plus doporučení od bb (http://blog.wuwej.net/show.php?id=1269471480000#16083), mě přesvědčilo ke koupení. Šanci mu určitě dej. Případně bych Ti ho mohl odprodat s výraznou slevou (ale museli bychom nějak pořešit poštovné, aby se tím ta sleva nesmazala).
lojzo
2013-12-09 09:32:44
Z tejto tvojej minirecenzie si ťažko spraviť názor, nuž som sa pozrel na tie odkazované recenzie.
"Ricardo Liniers... seděl doma, kreslil si komiksy plné tučňáků, robotů, trpaslíků, much, pánů s motýlky a holčiček, které mají rády... Felliniho filmy a béčkové horory" - toto by ma odradilo hneď. ;-)
Ale potom som si prečítal, že "Zpočátku se mozek při pohledu na minipříběhy o citlivém robotovi, míjejících se milencích, pánech v motýlcích a problémech tučňáků, trochu vzpouzí. Stejně jako naše životy mají totiž i tyhle historie zamotané, nebo vůbec žádné pointy." - a to mi pripadá celkom výstižné.
A "Macanudo je... komiks, s nímž si trochu zapřemýšlíte, možná si uvědomíte, že ty starosti, co máte, nejsou tak hrozné, že to chce jen trochu klidu a tolik se nevzrušovat." - to celkom korešponduje s tvojimi pocitmi, ak teda tú tvoju recenziu vnímam správne.
Takže som si povedal, že by som pánovi Linersovi ešte dal šancu. ;-)
Z ukážok, na ktoré som naďabil, ma najviac zaujala (a rozosmiala) táto:
http://1.bp.blogspot.com/-ZZRQ0KtrprA/UihAqPB78sI/AAAAAAAAAxo/HZ-mSJzoJxo/s1600/macanudo-3-3.jpg