Wuwejův zápisník

Scott Adams: Hádej, kdo je chytřejší než ty (Dilbert 3)

Čtěte od konce stránky, nejnovější komentář je jako první.
Podívejte se také na pravidla pro komentáře.
V textu komentáře můžete použít formátovací znaky * (tučné písmo) a _ (kurziva). Uzavřete jimi text zleva a zprava, naformátuje se automaticky.
Můžete také vkládat Emoji.
Pro odběr komentářů k tomuto článku jako RSS použijte tento odkaz.

(požadováno)
(jen osobní / nekomerční)
(ochrana proti spamu)

Zaškrtnutí způsobí, že budete mít předvyplněné údaje (nick, mail, ...) ve formulářích. Řešení je založeno na cookies, zaškrtnutím souhlasíte s jejich použitím. Souhlas můžete kdykoliv odvolat kliknutím zde.
Wu
2011-12-16 22:59:53
Tribun: zkusil jsem pár stripů, co mi vyhodil google, a je to teda brutální :)

jm: netušil jsem, že je i animovaný, díky za tip.
Dilbert je tak kvalitní, že je zábavný i v totálně tragickém překladu (http://blog.wuwej.net/2008/05/07/scott-adams-dilbert-a-jeho-principy.html), a to je co říct :).


jm
2011-12-16 13:22:39
Animovaného Dilberta koukám každý den před spaním jeden díl na ipodu jako videopodcast. Má to kvalitu, že to člověk snáší celá léta poté, co to byla novinka.

Občas si říkám, že to má vývoj trochu jako Simpsonovi, kde původně to bylo o Bartovi, ale už dlouho je hlavní postavou Homer. Dilbert zas myslím je trvalka díky vedlejším postavám jako Wally nebo Alice, které mají každá velký potenciál a klidně unesou celé období jako ti hlavní.
Tribun
2011-12-16 09:01:19
Když jsi na tyhle kresleninky, tak by tě možná mohl zajímat (myslím že Islandaň) Hugleikur Dagsson. Je sice takový ... no ... řekněme specifický ... ale po pár hodinách v kanceláři a potom, co si přečteš, že Islanďané tráví život sami, potmě a v depresích, tak už ti tak divný nepřijde.