Wuwejův zápisník

Recyčlánky září 2006

Čtěte od konce stránky, nejnovější komentář je jako první.
Podívejte se také na pravidla pro komentáře.
V textu komentáře můžete použít formátovací znaky * (tučné písmo) a _ (kurziva). Uzavřete jimi text zleva a zprava, naformátuje se automaticky.
Můžete také vkládat Emoji.
Pro odběr komentářů k tomuto článku jako RSS použijte tento odkaz.

(požadováno)
(jen osobní / nekomerční)
(ochrana proti spamu)

Zaškrtnutí způsobí, že budete mít předvyplněné údaje (nick, mail, ...) ve formulářích. Řešení je založeno na cookies, zaškrtnutím souhlasíte s jejich použitím. Souhlas můžete kdykoliv odvolat kliknutím zde.
Wu
2007-10-10 07:45:10
Lucienne: to chce klid, chyba skutečně není na Tvém přijímači.
Lucienne
2007-10-09 22:33:51
Šmarjá, jdu psát komentář a narazím na komentář Marka. Hezky pěkně... Škoda, že mi to Marek nenapsal do vzkazů, klidně bych s ním zapolemizovala.

Ad. recyčlánky - všechny si je pamatuju, byly to dobrý články. Překvapilo mě, že už je to rok. :)

Ad. zvědavec: Taky mě to překvapilo, že tam po půl roce dal Zvědavec můj dva roky starý článek a dokonce se trefil do data mé svatby, ač vůbec nevěděl a ani já nevěděla, že tam nějaký můj článek dá, protože na druhém článku jsme se nedomlouvali.

Nerozumím tomu, že jsem zařazována pod nacisty, když mám dva články s normální tématikou na Zvědavci, který je znám tím, že dělá zrcadlo civilizačním absurditám včetně režimů a má několik set přispěvatelů. Marek o mě a tématech mých článků asi moc neví... A pokud chce soudit, dokonce tam má převzaté články i Arsinoe, Mirun a další špičkoví bloggeři. Tak o co tu vlastně jde?

To budu pravičák když budu mít články o tom, že "Ovečka má ráda dobrý zacházení a u sv. Víta se nemohou pálit svíčky" na Neviditelným psu, levičák když na levicovém webu a perverzní, když na BDSM? Bože... Asi nebude chyba na mém přijímači.

To už je fakt mimo mý chápání.
Wu
2007-10-07 22:14:29
Marku, několik komentářů:
1) nejsem si jistý, jestli Zvědavec nácek je, nebo není
2) i kdyby měl komentátory a přívržence nácky, ještě to neznamená, že nácek je (viz. http://blog.wuwej.net/2007/09/19/jak-diskutovat-sympatizanti-nejsou-argument.html)
3) že ho Lucienne čte také nic nevypovídá
4) z čeho bliješ, z Lucienne, nebo ze Zvedavce?
5) a otázka zásadní - proč to píšeš sem? [úsměv]
Marek
2007-10-06 06:56:27