Wuwejův zápisník

Kresba - bez jména 6

Čtěte od konce stránky, nejnovější komentář je jako první.
Podívejte se také na pravidla pro komentáře.
V textu komentáře můžete použít formátovací znaky * (tučné písmo) a _ (kurziva). Uzavřete jimi text zleva a zprava, naformátuje se automaticky.
Můžete také vkládat Emoji.
Pro odběr komentářů k tomuto článku jako RSS použijte tento odkaz.

(požadováno)
(jen osobní / nekomerční)
(ochrana proti spamu)

Zaškrtnutí způsobí, že budete mít předvyplněné údaje (nick, mail, ...) ve formulářích. Řešení je založeno na cookies, zaškrtnutím souhlasíte s jejich použitím. Souhlas můžete kdykoliv odvolat kliknutím zde.
Wu
2006-08-27 21:57:32
Neomlouvej se, od toho tu ta diskuze je.
Možná časem začnu malování taky zkoušet, ale zatím k tomu nemám tu správnou motivaci. Dlouho by trvalo, než bych techniku zvládl tak, abych s ní byl aspoň trochu spokojený a do té doby by malování byla práce - soustředil bych se techniku a ne na tvorbu. A to nechci. Ale nemůžu vyloučit, že mě to nepopadne, čas od času se do něčeho vrhám po hlavě :)
hanci
2006-08-27 20:01:15
Moc Ti děkuji, je mně trapné, obtěžovat a zdržovat Tě takovými banalitami.
Za pochvalu Ti taky děkuji. Já jsem první obraz olejem namalovala až v r. 93, před tím jsem malovala jen temperami. Ale vůbec dlouho jsem tvrdila, že barvami nikdy malovat nebudu, nejvíc se mně líbil uhel, tužka, lavírovaná kresba tuší, monotyp atp. První krajinu jsem namalovala venku v r. 93, poslední v r. 97. Pak jsem ze zdravotních důvodů už venku malovat nemohla a podle fotek doma jsem to zkoušela a dopadlo to příšerně. Mě to musí chytnou opravdu "u srdce", jinak to nestojí za nic. A to se doma neděje.
Uložila jsem si, že si od Tvého blogu musím odpočinout a zítra stejně jedeme pryč cosi vyřídit, tak se mně to podaří dodržet, do večera.
Dík za trpělivost.
Wu
2006-08-27 19:18:39
Hned jsem se podíval na Tvoji galerii - nádhera. Všechno, kresby i malby. Malování obdivuju nejvíc (protože je to pro mně naprostá španělská vesnice).
Díky za pochvalu blogu a za přání do života, vážím si toho. Jo a životopis - klikatá cesta - je pravda.

Na to malování ses ptala u článku Slovník floskulí 2 - http://blog.wuwej.net/2006/04/17/vladimir-just-slovnik-floskuli-2.html
S těmi komentáři je potíž, už jsem uvažoval o tom, že udělám odkaz, na kterém se ukáže posledních deset přidaných komentářů spolu s odkazem na články kterých se týkají. Jen co budu mít chuť a čas to naprogramovat.

Jinak blog není tak složitý - na hlavní stránce je posledních deset článků + anotace deseti starších + odkazy na dalších dvacet ještě starších. V archivech jsou články tak jak vycházely v jednotlivých měsících. V kategoriiích jsou články bez ohledu na datum - je to třídění podle obsahu. Když čteš článek, je pod jeho názvem takováhle řádka : "17.04.2006 09:16, Wu | knihy | čeština | názory 8". Zleva je to datum, čas, autor, jeden nebo více odkazů na kategorii , do které patří obsah článku, následuje odkaz na diskuzi a počet komentářů, který už v diskuzi je.

hanci
2006-08-27 10:16:09
Někde jsem se Tě ptala na cosi ohledně malování (jestli jsi zkoušel vyřezávat ze dřeva atd.) - ale teď absolutně nevím kde, takže si nebudu moci přečíst Tvou odpověď. Tvůj blog mně připadá - pro mě - dost složitý, takže opravdu nevím, u kterého článku, popř. obrázku, jsem na tebe ten dotaz vznesla. Omlouvám se.
hanci
2006-08-27 09:56:28
Postupně objevuji Tvůj blog. Jsem absolutně nadšená!!! Mně to trochu déle trvá, protože - vzhledem k mému věku - je to pro mě všechno hodně obtížné, většinou nevím, co si s čím počít, jak se kam dostat atd.
Objevila jsem u tebe tu galerii - je to nádhera. Mám na CD také galerii a také se mně líbí. Ale jsem moc ráda, že jsem objevila tady tu, kterou máš na blogu.
Kdybys chtěl, mohl by ses podívat na trochu víc mých obrázků - mám je v "obrazové galerii" v oblíbených stránkách (je jich ovšem jenom zlomek, náhodně vybraných, navíc moc špatná kvalita - vše bylo ofocováno již z fotek a taky ne dobrých, podle toho to vypadá). Podle toho, cos už viděl na mém blogu, poznáš i tu moji galerii - je tam víc malířů.
Předpokládám, že je pravda, co píšeš ve svém životopise (mám-bohužel-tendenci věřit každému, co říká). Obdivuji Tě, co jsi všechno už dokázal. Přeji Ti hodně štěstí v životě, hodně lásky s partnerkou a hodně sil k dalšímu (celoživotnímu)studiu.
Hodně dlouho mně ještě potrvá, než prostuduji celý Tvůj blog. ale jsem opravdu moc ráda, žes navštívil můj blog a tím jsem mohla poznat i ten Tvůj. Dík za to.
Wu
2006-08-26 11:48:12
Ano, můj, všechno v téhle kategorii - tvorba - jsou moje výtvory. Jsem rád, že se Ti líbí.
hanci
2006-08-26 11:41:46
To je Tvůj obraz? Tvůj výtvor? Moc se mně to líbí.