Wuwejův zápisník

Recyčlánky srpen 2010

07.09.2011 00:32, Wu | recyčlánky | komentáře -

Dnes poněkud opožděně, ale přece - ohlédnutí za loňským srpnem.

Napsal jsem článek o užitečných volně dostupných programech pro práci se zvukem (přehrávání, editace, tagy mp3 apod.), ještě se týkal Windows - a o dva týdny později už jsem začal popisovat instalaci Linuxu, distribuce Fedora. Na Linuxu jsem vydržel až dosud a na návrat do světa malware to už nevypadá.

Po letech jsem si vzpomněl na slovo kostižer a zapátral, jestli skutečně úder do holeně může vést k takovému onemocnění. Může... A také jsem publikoval kratičké zamyšlení proti záhadologii.

V levných knihách jsem objevil knihu Místo činu od Richarda Platta, velmi zajímavou obrazovou encyklopedii o moderních vyšetřovacích metodách, které známe z televizních seriálů CSI (Kriminálka: Las Vegas, New York, Miami). Přečetl jsem si Sedláčkovu Ekonomii dobra a zla, kacířská zamyšlení nad slepými uličkami, kterými ekonomie bloudí. Fulghumova knížka Od začátku do konce prochází rituály, které provázejí náš život a je opět vynikající. Xenofobní průvodce - Němci od Stefana Zeidenitze a Bena Barkowa je opět celkem zábavná hříčka.

Na závěr článek od Fialky o tom, jak seskládala Oshův tarot jako kruh a co z toho vyšlo.

12345
1315348320000

Hodnocení hvězdičkami používá jako prevenci
opakovaného kliknutí anonymní cookie.
Pokud s tím nesouhlasíte, neklikejte.
Další podrobnosti k cookies zde.

Informace

Kontakt

Google search

Kategorie

Archiv

STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR

CBDB.cz – Databáze knih a spisovatelů, knihy online